Pituusraja:
Ei pituusrajaa

Karuselli

50-vuotisjuhlamme uutuuslaite on venetsialainen heppakaruselli, joka vie sinut todelliselle hyvän mielen nostalgiamatkalle!

Tämän kauniin tivolin sydämen jokainen hevonen on käsinmaalattu oma yksilönsä – mikä on sinun suosikkisi? Käy ratsaille ja nauti!

Pituusraja:
Kaikille yli 140 cm

Xtreme

Vatsanpohjassa kutkuttaa ja kiljaisu karkaa huulilta! Hillittömän huima uutuuslaite kohoaa vauhdilla korkeuksiin, kun vaunut kiepautetaan pyörimään 18 metrin korkeuteen. Tämä takuulla saa perhoset vatsanpohjassa lepattamaan. Lupa kiljua – oikeesti!

Irtoesineitä ei saa ottaa mukaan laitteeseen. Jos sinulla on niskakipuja, selkäkipuja, epilepsia, sydänhäiriöitä tai olet raskaana, laite ei sovellu sinulle. Laitteessa käytetään valoefektejä.

Katso video ja virittäydy tunnelmaan!

Pituusraja:
Kaikille yli 100 cm

Mega Slide

Hurjan hauska 11-metrinen uutuusliukumäki kutsuu niin isot kuin pienetkin laskemaan muutakin kuin luikuria!


Kengät on riisuttava ennen laitteeseen menoa. Turvallisen liukumisen vuoksi volttien heittäminen on kielletty. Huomioithan myös pienemmät laskijat!

Pituusraja:
Pituusraja 120 cm, lapset 100-120 cm vain aikuisen kanssa

Super-Waltzer

Vauhtilaitteiden kruunaamaton kuningas! Tässä kyydissä starojen seurassa kieppuessa fiilis nousee varmasti kattoon! Tule kokeilemaan vauhtivehkeiden kestosuosikkia!

Ajon aikana kädet ja jalat on pidettävä vaunun sisäpuolella. Jos sinulla on niskakipuja, selkäkipuja, epilepsia, sydänhäiriöitä tai olet raskaana, laite ei sovellu sinulle. Laitteessa käytetään valoefektejä.

Pituusraja:
Pituusraja 120 cm, lapset 100-120 cm vain aikuisen kanssa

Joy Ride

Värikäs ja vauhdikas lystikyyti Joy Ride on vauhtiveikkojen mieleen. Karuselli pyörittää kyytiläisiä myötäpäivään miellyttävän tasaisesti, vaunuissa vauhti iskee kuitenkin kovempaa kuin kesäinen merituuli.  

Ajon aikana kädet ja jalat on pidettävä vaunun sisäpuolella. Vaunuissa isompi henkilö istuu aina vaunun ulkoreunan puolella.  Jos sinulla on niskakipuja, selkäkipuja, epilepsia, sydänhäiriöitä tai olet raskaana, laite ei sovellu sinulle. Laitteessa käytetään valoefektejä.

Pituusraja:
Pituusraja 120 cm, lapset alle 120 cm vain aikuisen kanssa

Pilvenpyörä

Lentäminen pilvien päällä pumpulihattaroiden puristuksessa on pehmeä kokemus. Pilvenpyörä onkin varsinainen tähystys- ja näköalapaikka, josta näkee koko tivolialueen yli! Lintuperspektiiviä kaikille perheen lentäjille.

 

Pituusraja:
Kaikille yli 120 cm

Crazy Dance

Planeetan kreiseimmät tanssiliikkeet, waka waka jee jee ja mitä niitä nyt on, kaikki yhdessä kyydissä. Istu lentävälle matolle ja joraa itsesi nauruhepulin partaalle!

Laitteen liikkuessa ei saa nousta seisomaan. Irtoesineet saattavat tippua laitteen pyöriessä, jätä laukkusi yms. laitteen hoitajan osoittamaan paikkaan. Jos sinulla on niskakipuja, selkäkipuja, epilepsia, sydänhäiriöitä tai olet raskaana, laite ei sovellu sinulle. Laitteessa käytetään valoefektejä.

Pituusraja:
Pituusraja 120 cm, lapset 100-120 cm vain aikuisen kanssa

Autorata

Eikö ikä riitä oikeaan ajokorttiin vai kiinnostaako muuten vain pehmustettu kaahailu? Autoradalla joutuvat rekkakuskinkin ratinkäsittelytaidot testiin, vaikka olisit kovempi kuin Räikkönen!

Ajon aikana käytetään aina turvavyötä ja jalat ja kädet on pidettävä auton sisäpuolella. Autosta ei saa nousta ajon aikana. Autorata ei sovellu aivan pienille lapsille autojen mahdollisten törmäilyjen takia. Jos sinulla on niskakipuja, selkäkipuja, epilepsia, sydänhäiriöitä tai olet raskaana, laite ei sovellu sinulle. Laitteessa käytetään valoefektejä.

Pituusraja:
Pituusraja 120 cm, lapset 100-120 cm vain aikuisen kanssa

Crazy Palace

Hupitalossa voi hullutella mielin määrin. Meno talon sisällä on aivan pöhköä. Seinät pyörivät, lattiat karkaavat jalkojen alta, portaat keppostelevat eikä pimeän käytävän jekuilta säästy yksikään kulkija.

Laitteeseen ei saa mennä paljain jaloin, kengännauhat on oltava sidottuina ja juokseminen on kielletty. Jos sinulla on niskakipuja, selkäkipuja, epilepsia, sydänhäiriöitä tai olet raskaana, laite ei sovellu sinulle. Laitteessa käytetään valoefektejä.

 

Pituusraja:
Kaikille alle 140 cm

Fun Slide -liukumäki

Nyt lasketellaan liukuria! Ensin kiivetään köysitikkaita pitkin huipulle, sitten liu’utaan vauhdilla maan kamaralle. Fun Slide on huikean hauska liukumäki kaikille lapsille.


Kengät on riisuttava ennen laitteeseen menoa. Turvallisen liukumisen vuoksi volttien heittäminen on kielletty.

 

Pituusraja:
Kaikille alle 140 cm

Pomppulinna

Kaikki lapset pomppimaan! Kengurufiilis on taattu ja sammakon loikat tuttu näky, pomppuja leiskautellaan linnan sisällä mielin määrin.

Kengät on riisuttava ja seinille kiipeily on turvallisuuden takia kielletty.

 

Pituusraja:
Laite on tarkoitettu lapsille

Eläinkaruselli

Tämä on parempaa kuin eläintarhassa! Eläimiä saa koskea, ja niillä voi ratsastaa. Nappaa kirahvia korvista tai vaikka ankkaa pyrstöstä ja hyppää kyytiin iloiseen.


Eläinkaruselli sopii perheen pienimmille. Tarvittaessa aikuinen voi mennä mukaan.

 

Pituusraja:
Laite on tarkoitettu lapsille

Fantti-karuselli

Uskallatko ratsastaa norsulla? Ei muuta kuin kokeilemaan. Fantit ovat leppoisia ja hymyileväisiä eläinmaailman jättiläisiä.  


Laite on tarkoitettu vain lapsille.

 

Pituusraja:
Laite on tarkoitettu lapsille

Kahvikupit

Hei me pyöritään kuin pyörremyrsky! Kahvikuppi rullaamaan ja päät pyörälle, pikkuväen kikatus ei lopu koskaan tässä huippuhauskassa ja leppoisassa laitteessa.


Kahvikupit on ensisijaisesti tarkoitettu lapsille, tarvittaessa aikuinen voi mennä mukaan.

 

Pituusraja:
Laite on tarkoitettu lapsille

Keinukaruselli

Keinuen kevyesti eteenpäin, ilmojen halki ja mennään vaan. Keinukarusellissa perheen pikkuruisimmat pyörivät mukavasti ja turvallisesti.   


Laite on tarkoitettu lapsille.  

 

Pituusraja:
Pituusraja 100 cm, pienemmät lapset vain aikuisen kanssa

Lohikäärmerata

Hurjasta nimestään huolimatta Lohikäärmerata on lapsille suunnattu perhelaite. Tuliset vauhdinhönkäykset ovat korkeintaan haudutetun pippurin jälkihöyryjä, sopivan maltillisia pikkuisten makuun siis.

Pituusraja:
Laite on tarkoitettu lapsille

Rekkarata

Lippalakki päähän, aurinkolasit nenälle, Rahtarit-jäsenhakemus vetämään ja Matti Eskoa mankkaan. Rekkarata sopii tulevaisuuden kuorma-autonkuljettajille ja perheen pienimmille kruisailijoille.


Rekkaradalla voi ajella turvallisesti, kun pituus ei ihan vielä riitä Autoradalle. Laite on tarkoitettu lapsille.

 

Pituusraja:
Pituusraja 100 cm, pienemmät lapset vain aikuisen kanssa

Safari-karuselli

No nyt ottaa vatsanpohjasta! Kieputtaja heittää kyytiläisen tuhannen piruetin pyörteisiin, päät pyörälle ja huutonauru kaikumaan.

Laite on tarkoitettu lapsille.